De opkomst van de shisha shop

Shisha shop

Steeds vaker zien we een shisha shop in het straatbeeld. Dit komt doordat het shisha roken steeds populairder is geworden. Ten opzichte van het roken van sigaretten is het namelijk net wat minder slecht. De waterdamp filtert namelijk een deel van de schadelijke stoffen, en bovendien ruikt het stukken lekkerder. Veel mensen hebben problemen met de geur van sigaretten in huis maar vinden het roken van shisha totaal niet storend in dezelfde ruimte. Daar speelt zo’n shisha shop slim op in. De schisma’s die ze verkopen zijn er in allerlei formaten. Ze hebben hele kleintjes voor wie graag shisha in zijn eentje rookt, maar ook hele grote exemplaren voor wanneer je met een grotere groep shisha wilt roken. 

De shisha smaken in een shisha shop

Als je op zoek bent naar bijzondere shisha smaken dan kun je natuurlijk het beste een echte shisha shop opzoeken. Daar hebben ze een grote veelzijdigheid aan smaken. Je kunt daarbij denken aan hele zoete smaakjes, zoals kauwgom, blueberry en mango, maar ook wat frissere smaken zoals cola en munt. Shisha roken smaakt doorgaans wat zoeter dan het roken van sigaretten, doordat het nu eenmaal makkelijker is om waterdamp een bepaalde geur en smaak te geven. Dit is dan ook de reden dat veel mensen het gewoon binnen doen, terwijl ze dat met normale sigaretten of shag niet zouden doen. 

Shisha roken is een gezellige aangelegenheid

Doordat je een shisha met zijn allen gebruikt en deze dus midden op de tafel staat wordt het vanzelf een hele gezellige aangelegenheid. We zien het heel veel in Oosterse landen, maar ook steeds meer in ons koude kikkerlandje. En doordat er nu in steeds meer grote steden een shisha shop opent wordt het steeds makkelijker om aan de benodigde accessoires te komen, zoals de smaakjes, kooltjes en slangetjes. En een goede shisha is echt niet zo duur als je zou denken. Dus al voor een klein bedrag kun je het samen met al je vrienden eens proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *